herr Napisano 8 Marzec 2016 Autor Napisano 8 Marzec 2016 Witam z jakiego urządzenia może być ta korba? Właściciel coś tam mówił o pochodzeniu militarnym ale nic nie mogę znaleźć z taką korbą może ktoś wie z czego to jest proszę o Wasze sugestie.
herr Napisano 8 Marzec 2016 Autor Napisano 8 Marzec 2016 Witam z jakiego urządzenia może być ta korba? Właściciel coś tam mówił o pochodzeniu militarnym ale nic nie mogę znaleźć z taką korbą może ktoś wie z czego to jest proszę o Wasze sugestie.
predi888 Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 czy mi się wydaje czy na kierownicy" jest jakaś tabliczka?
andczub Napisano 8 Marzec 2016 Napisano 8 Marzec 2016 tabliczka widoczna tylko czy czytelna ? kolego zrób zdjęcie lub przepisz to co tam widać
herr Napisano 8 Marzec 2016 Autor Napisano 8 Marzec 2016 Tak jest tabliczka z jakimś numerem ale niestety mam tylko takie zdjęcie.
Pytanie
herr
Witam z jakiego urządzenia może być ta korba? Właściciel coś tam mówił o pochodzeniu militarnym ale nic nie mogę znaleźć z taką korbą może ktoś wie z czego to jest proszę o Wasze sugestie.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.