tolka Napisano 8 Marzec 2016 Autor Share Napisano 8 Marzec 2016 witam,mam pytanie czy to możliwe że jest to niewybita moneta?średnicą i wyglądem pasuje do 2 eurocentów waga 3,03g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolka Napisano 8 Marzec 2016 Autor Share Napisano 8 Marzec 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszRadom Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 Witam , prawdopodobnie tak , proponuje zachować w kolekcji , Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolka Napisano 9 Marzec 2016 Autor Share Napisano 9 Marzec 2016 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasnepelne Napisano 20 Marzec 2016 Share Napisano 20 Marzec 2016 To jest żeton wielkości i kształtu monety do oszukiwania automatów. wiążesz na żyłce i do przodu :)Wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolka Napisano 20 Marzec 2016 Autor Share Napisano 20 Marzec 2016 możliwe, ale znalazłam drugą identyczną która wygląda jak 5 eurocentów a tam żyłki nie przywiążesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 21 Marzec 2016 Share Napisano 21 Marzec 2016 jasnepelne, jaki sens widzisz w oszukiwaniu automatów monetą o nominale 2 centy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.