gslawek74 Napisano 24 Luty 2016 Autor Share Napisano 24 Luty 2016 Witam,czy już ktoś posiada ten sprzęt.Cena jest dość wysoka w porównaniu do innych znanych marek więc pytam z ciekawości jakie wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 Jak to armand szajsz i tyle a cena to chyba z kosmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 26 Luty 2016 Share Napisano 26 Luty 2016 Wygląda ciekawie.Cieszy fakt, że Armand przestał kombinować z dziwnymi koncepcjami i stosuje powszechnie uznane rozwiązania.W tym przypadku cewka wyraźnie inspirowana AT.Obudowa elektroniki wreszcie wygląda cywilizowanie, chociaż te prztyczki a'la ursus nie wróżą technologicznego szału wewnątrz.W aukcji na znanym portalu jest promocja pt.'szpadelek o wartości 99 zł gratis'.Sory, w ogrodniczym koło mnie te szpadelki kosztują 3O złotych.Cena wykrywacza rzeczywiście z kosmosu.Takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piuro Napisano 27 Luty 2016 Share Napisano 27 Luty 2016 wznowili produkcje poloneza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piuro Napisano 27 Luty 2016 Share Napisano 27 Luty 2016 a co to są manipulatory?hehehheheheheheheehe moje boki he hee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.