Hebda Napisano 23 Luty 2016 Autor Share Napisano 23 Luty 2016 Zwrocilem uwage przy liczeniu kapusty na browarka.Blad mennicy czy fantazja dzieciaka z mlotkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Luty 2016 Autor Share Napisano 23 Luty 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 23 Luty 2016 Share Napisano 23 Luty 2016 zabawa młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolka Napisano 25 Luty 2016 Share Napisano 25 Luty 2016 to ja też z pytaniem czy jest to destrukt menniczy czy ktoś przy tym majstrował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolka Napisano 25 Luty 2016 Share Napisano 25 Luty 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Luty 2016 Share Napisano 25 Luty 2016 bardzo ciekawe zniszczenietłocznik centralnie nie zniszczył treści monety------średnica 12 mm z plusemmożliwe, że destrukt menniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolka Napisano 25 Luty 2016 Share Napisano 25 Luty 2016 dziękuje,mam jeszcze pytanie nie wiem czy będzie to widoczne ale czy dwie takie same monety z tego samego roku mogą znacznie różnić się grubością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Luty 2016 Share Napisano 25 Luty 2016 zważ na wadze z dokładnością do setnych gramaz tego co pamiętam - norma masy dopuszcza 5% tolerancjina fotce - nie wiadomo a co" patrzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolka Napisano 25 Luty 2016 Share Napisano 25 Luty 2016 postaram się i dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.