Skocz do zawartości

Cewka snajper do Garrett 350

Cromm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Posiadam wykrywke Garretta 350. Sporo chodzę po miejscówkach mocno zaśmieconych typu ruiny czy pola z resztkami cegieł. Mam pytanie czy opłaca się dokupić do niego cewkę snajperkę tak żeby za mocno się nie wzbudzał na żelastwie i wyłuskiwał co ciekawsze fanty czy po prostu zjechać mocno z tonów czułości?
I drugie czy cewka snajperka typu Nel Snake dedykowana do garretta at pro będzie pasować do mojego? A może polecacie jakąś inną tego typu na ruinki i śmietniska.

Na pierwsze pytanie sam sobie odpowiedziałeś, ja sam dokupiłem do mojej wykrywki snajperkę oraz dorobiłem stelaż żeby szybko wymieniać cewki. Teraz mam nową wykrywkę i niestety nie ma do niej snajperki, ale jak kiedyś zrobią to napewno dokupię bo na śmietniku jest niezastąpiona.

Są w sprzedaży także cewki Nel Snake do Garreta Ace. Cena nowej cewki około 400 zł. Ja używam jako snajperki cewki 6,5x9 cala czyli standardowej cewki do Garretta ACE 150 oraz 250. Do Euro Ace (350) tak samo pasuje. Używaną cewkę w BDB Stanie możesz spokojnie kupić już za 100 zł tylko trzeba trochę pośledzić ogłoszenia. Moim zdaniem mała cewka koncentryczna lepiej sygnalizuje żelazo niż cewka DD. W DD częściej bije wysokim tonem jako kolor.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie