krank Napisano 17 Luty 2016 Autor Share Napisano 17 Luty 2016 Co byście wybrali?. Będzie to sprzęt dla mojego kolegi, wyłącznie na drobnicę. Maksymalny budżet to 2300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 17 Luty 2016 Share Napisano 17 Luty 2016 Tez się przymierzam do tego whitesa,ponoc kosa na kolor,ale opinii jeszcze mało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 17 Luty 2016 Share Napisano 17 Luty 2016 Mam whitsa polecam dobry sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 17 Luty 2016 Autor Share Napisano 17 Luty 2016 Treasure Pro zamówiony, zobaczymy co to z sprzęt :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 18 Luty 2016 Share Napisano 18 Luty 2016 kolego krank czekam z niecierpliwoscią na Twoja opinie i wrażenia z pobytu w terenie,,opinie kolegi kijow juz znam, czas na potwierdzenie pozytywnych opinii od innych użytkowników...pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 20 Luty 2016 Autor Share Napisano 20 Luty 2016 Test kolegi http://youtu.be/jSc117WT9OsPost został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 12:40 08-03-2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kambodza1992 Napisano 7 Marzec 2016 Share Napisano 7 Marzec 2016 witam ten test kolega powinien zakończyć jak dźwięk na niski ton wskoczył a on dalej przesuwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 8 Marzec 2016 Autor Share Napisano 8 Marzec 2016 Tu się mylisz kambodza, wykrywalność kończy się gdy wykrywacz nie wydaje żadnego dźwięku. Fakt że wykrywacz przeszedł na niższy ton (8 tonowa identyfikacja) ale sygnał do kopania jak najbardziej. Gdyby to był sygnał rwany jednostronny lub na granicy wzbudzania to oczywiście ale tu na filmie masz sygnał w pełni wykrywalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kambodza1992 Napisano 8 Marzec 2016 Share Napisano 8 Marzec 2016 witaj Krank może masz rację bo niski ton mnie zmylił ale czy ten ton już nie był za niski żeby kopać.cały czas używam kanarków teraz mam pierwszy model 350tki ale sygnał na monetę mam jednolity przy monetach do końca aż zacznie przerywać a 10zł łapie w powietrzu na 36cm boratynke 23cm bez zmiany sygnału i to moje tylko spostrzeżenie ze 2 tony były.też mnie ten wykrywacz interesuje lub Fides ale jest mało opini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.