Skocz do zawartości

Whites Treasure Pro vs Fisher F44

krank

Rekomendowane odpowiedzi

kolego krank czekam z niecierpliwoscią na Twoja opinie i wrażenia z pobytu w terenie,,opinie kolegi kijow juz znam, czas na potwierdzenie pozytywnych opinii od innych użytkowników...pozdrawiam..

• 3 weeks later...
Tu się mylisz kambodza, wykrywalność kończy się gdy wykrywacz nie wydaje żadnego dźwięku. Fakt że wykrywacz przeszedł na niższy ton (8 tonowa identyfikacja) ale sygnał do kopania jak najbardziej. Gdyby to był sygnał rwany jednostronny lub na granicy wzbudzania to oczywiście ale tu na filmie masz sygnał w pełni wykrywalny.

witaj Krank może masz rację bo niski ton mnie zmylił ale czy ten ton już nie był za niski żeby kopać.cały czas używam kanarków teraz mam pierwszy model 350tki ale sygnał na monetę mam jednolity przy monetach do końca aż zacznie przerywać a 10zł łapie w powietrzu na 36cm boratynke 23cm bez zmiany sygnału i to moje tylko spostrzeżenie ze 2 tony były.też mnie ten wykrywacz interesuje lub Fides ale jest mało opini.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie