Skocz do zawartości

Wykrywacz s2500 opinie

albinos176

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem nowy i poszukuję pierwszej wykrywki jestem ciekawy jaki sprawuje się taki s2500. Proszę o opinię ludzi którzy kiedykolwiek używali tego sprzętu. Bo z tego co zauważyłem to spora ilość ludzi mówi żeby nie kupować chińczyków bo nie a nawet nie mają uzasadnienia. Z niecierpliwością czekam na odzew.

Kolego albinos 176, każdy odradza te wykrywacze bo są to słabe zasięgowo wzbudzające się na nie wiadomo co wykrywacze. Są to marne imitacje wykrywacza metalu. Kupując ten wykrywacz przy maksymalnie drugim wyjściu w teren rozbijesz go o drzewo i się tylko zrazisz do poszukiwań. Tutaj ma zastosowanie stare mądre powiedzenie kupisz tanio, kupisz dwa razy". Sto razy lepiej kupić używany firmowy wykrywacz lub jeden z najtańszych modeli znanych od lat producentów.Z takiego wykrywacza będziesz zadowolony i będziesz miał pewność że się nie rozleci po dwóch tygodniach. Temat o chińszczyźnie był wałkowany tu wiele razy wystarczy poszukać w wyszukiwarce na forum. Takie wykrywacze mają tragiczną dyskryminację i zasięgi rzędu zabawki dla dzieci, chociaż dla dzieci nawet się nie nadają bo szkoda [pieniędzy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie