CallStorm Napisano 10 Luty 2016 Autor Napisano 10 Luty 2016 Witam,Chciałbym dowiedzieć się z jakiego pojazdu mogły pochodzić te stalowe koła. Mają na sobie twarda gumę z bocznym napisem Continental. Z góry dziękuję za pomoc.
CallStorm Napisano 10 Luty 2016 Autor Napisano 10 Luty 2016 Witam,Chciałbym dowiedzieć się z jakiego pojazdu mogły pochodzić te stalowe koła. Mają na sobie twarda gumę z bocznym napisem Continental. Z góry dziękuję za pomoc.
CallStorm Napisano 11 Luty 2016 Autor Napisano 11 Luty 2016 Poszedłem według sugestii. Prawie identyczne koło posiada Pz.Kpfw.II Ausf.G. Jednak nie wiem czy odpowiada wielkości. Koła najpewniej pozyskane z pojazdu zniszczonego w styczniu'45 pod Kielcami. Nie wiem na ile powszechny był to pojazd w tamtym czasie i miejscu?
CallStorm Napisano 11 Luty 2016 Autor Napisano 11 Luty 2016 Dodaję kolejne zdjęcie z widokiem od wewnątrz.
Pytanie
CallStorm
Witam,
Chciałbym dowiedzieć się z jakiego pojazdu mogły pochodzić te stalowe koła. Mają na sobie twarda gumę z bocznym napisem Continental. Z góry dziękuję za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.