dawidek331 Napisano 2 Luty 2016 Autor Share Napisano 2 Luty 2016 Witam i proszę o identyfikację tego oto znaleziska. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 2 Luty 2016 Share Napisano 2 Luty 2016 Wymiary to ma??Wygląda na koninę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidek331 Napisano 4 Luty 2016 Autor Share Napisano 4 Luty 2016 Wymiar to 65mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystiano Napisano 9 Luty 2016 Share Napisano 9 Luty 2016 Wydaje mi się że to ozdoba uprzęży konnej np.kantara znajdywałem podobne czasami z kawałkami skórzanych rzemyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidek331 Napisano 14 Luty 2016 Autor Share Napisano 14 Luty 2016 Dzięki.miałem wachania czy to koń czy pies.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.