musaka Napisano 1 Styczeń 2016 Share Napisano 1 Styczeń 2016 Witam, może ktoś kojarzy co to za medal (średnica 3,5 cm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musaka Napisano 1 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2016 I druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musaka Napisano 2 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2016 Npis na medalu -PER MARIAM AD JESUM oraz z drugiej str-nos com prole pia benedicat virgo maria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musaka Napisano 2 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2016 Chciałbym jeszcze dodać że udało mi się znaleźć jedynie grafikę bez opisu gdzie medal posiadał błękitną trójkątną wstążkę, bardzo mnie ciekawi co to za odznacenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec Napisano 3 Styczeń 2016 Share Napisano 3 Styczeń 2016 To raczej medalik noszony przez katolika niż medal nadawany za jakieś zasługi.Napisy w tłumaczeniu Przez Maryję do Jezusa" i Niech Dziewica Maryja wraz ze swym Dzieciątkiem nam błogosławią" Druga sprawa to, ze nie wysiliłeś się w przeszukaniu zasobów sieciowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musaka Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2016 Właśnie że się wysiliłem ale niestety nic nie znalazłem ,jedynie małe medaliki tego typu ale niestety takiego medalu nie udało mi się wygooglować no może poza jedną grafiką ale bez opisu i dlatego proszę o pomoc ,jak coś to proszę o dalsze pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec Napisano 3 Styczeń 2016 Share Napisano 3 Styczeń 2016 http://www.wallfahrtsmedaillen.at/a/content/maria-mit-kind-jesus-christus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musaka Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2016 Ponadto medaliki w necie są chyba z aluminium a ten wykonany z jest z brązu i ma 3,5 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musaka Napisano 3 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2016 To coś takiego ale nic nie podane dokładnie ,jaki okres itdhttp://www.antiquepool.at/de/artikel/20835.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musaka Napisano 16 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2016 czy ktoś coś jeszcze może wie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.