Pyndzel Napisano 19 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2015 Prośba w wyborze wykrywacza doświadczonych kolegów, różnica kilku stawek, ale czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 19 Grudzień 2015 Share Napisano 19 Grudzień 2015 pytanie na zasadzie: co lepsze; rower czy kajak?Kwestia zasadnicza: do czego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyndzel Napisano 20 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2015 W sumie nie sprecyzowałem,a mianowicie do wszystkiego...zawsze kopie na all metal, wszystkie gwoździe, puszki,żelastwa zabieram ze sobą,przeważnie wracam całymi reklamówki złomu i trochę funtów też się trafia. Interesuje mnie szybszy wykrywacz w reakcji namierzania, prostszy w ustawieniach i przedewszystkim głębszy. Teraz kopie na Teresie 305 i chciałbym zostać przy serii Minelab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 21 Grudzień 2015 Share Napisano 21 Grudzień 2015 Safari nie będzie szybszy.Siódemka nie będzie prostsza.Jakoś cudownie głębsza też nie będzie.Robiłem taki sam przeskok z trójki na siódemkę i największą różnicę zauważyłem w stanie konta.Chyba gdzieś u proscana był ten temat omówiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.