Pyndzel Napisano 19 Grudzień 2015 Autor Napisano 19 Grudzień 2015 Prośba w wyborze wykrywacza doświadczonych kolegów, różnica kilku stawek, ale czy warto.
sza.man Napisano 19 Grudzień 2015 Napisano 19 Grudzień 2015 pytanie na zasadzie: co lepsze; rower czy kajak?Kwestia zasadnicza: do czego....
Pyndzel Napisano 20 Grudzień 2015 Autor Napisano 20 Grudzień 2015 W sumie nie sprecyzowałem,a mianowicie do wszystkiego...zawsze kopie na all metal, wszystkie gwoździe, puszki,żelastwa zabieram ze sobą,przeważnie wracam całymi reklamówki złomu i trochę funtów też się trafia. Interesuje mnie szybszy wykrywacz w reakcji namierzania, prostszy w ustawieniach i przedewszystkim głębszy. Teraz kopie na Teresie 305 i chciałbym zostać przy serii Minelab
sza.man Napisano 21 Grudzień 2015 Napisano 21 Grudzień 2015 Safari nie będzie szybszy.Siódemka nie będzie prostsza.Jakoś cudownie głębsza też nie będzie.Robiłem taki sam przeskok z trójki na siódemkę i największą różnicę zauważyłem w stanie konta.Chyba gdzieś u proscana był ten temat omówiony.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.