szymon87 Napisano 9 Grudzień 2015 Share Napisano 9 Grudzień 2015 Witam , chce zakupic sprzet taki jak w temacie , i prosil bym o jakies info , czy warto go kupic ? , a moze wybrac cos innego? doradzcie cos. Dzieki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 9 Grudzień 2015 Share Napisano 9 Grudzień 2015 Sprzęt reklamowany z przeznaczeniem do poszukiwań głęboko leżących przedmiotów. Tylko zastanawia mnie czy działa on tylko w trybie pracy dynamicznej ? Jeżeli brakuje mu statyka z dyskryminacją wielkościową to sprzęt jest bezużyteczny :) Nie ma jak machać cewką 58 cm w zarośniętym okopie lub ziemiance. A i jeszcze ostatnio w zestawie brakowało instrukcji w języku polskim.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon87 Napisano 10 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2015 Z tego co wyczytalem to ( PI ) Golden Mask Deep Hunter pro ma dynamiczne strojenie automatyczne do gruntu i cichy tryb dyskryminacji (ale ten cichy tryb dyskryminacji to poco?, czyli jak najade cewka na jakis obiekt to wskazowka sie wychyli , ale nie bedzie sygnalu?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 6 Styczeń 2016 Share Napisano 6 Styczeń 2016 Pomyliłem wykrywacze. Mój poprzedni post kompletnie nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśny skrzat Napisano 13 Marzec 2016 Share Napisano 13 Marzec 2016 Również jestem ciekawy opinii na temat tego wykrywacza. Przede wszystkim czy warty jest tej ceny (3500zł). Myślałem o zakupie w przyszłości czegoś na okopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 19 Marzec 2016 Share Napisano 19 Marzec 2016 Witam jestem posiadaczem tego sprzetu z rama 1.78x1.78 oraz okragla 1.20x1.20m dla zainteresowanych moge zrobic testy, nagrac filmiki lub porobic zdjecia.Lecz jako ze aktualnie jestem za granica moge to zrobic pod koniec kwietnia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 19 Marzec 2016 Share Napisano 19 Marzec 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrodrumble Napisano 31 Styczeń 2017 Share Napisano 31 Styczeń 2017 Panowie, pytanie - czy ten sprzęt rozróżnia kolor od złomu - jeśli tak jak sobie z tym radzi? Czy posiada dyskryminację wielkościową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.