adelek Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2015 WitamPodpowiedzcie co to za moneta bo mam wrażenie, że już taką widziałem, ale nie mogę skojarzyć co to. Średnica około 23mm.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adelek Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2015 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adelek Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2015 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 http://taita38.free.fr/images/7097.1kreuzer.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adelek Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2015 Dziękuję bardzo, wiedziałem że coś znajomego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.