torba5 Napisano 30 Listopad 2015 Autor Share Napisano 30 Listopad 2015 Witamzapraszam jak co roku na wilijo poszukiwaczy ,pogwarzyć, pogodoć ,obgodoć rok miniony pochwolić się sukcesami ,jakieś wice zapodoć ,plany posnuć na rok kolejny ,oczywiście łożreć się niemiłosiernie ,w tym roku odchodzimy trochę od co rocznej tradycji impreza nie będzie u mnie bo się miejsce skurczyło ,tylko w którejś z knajp w Chorzowskim Parku Kultury, to już mały szczegół do ustalenia w której ,z noclegami nie będzie problemu zapraszam serdecznie Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 9 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2015 Wychodzi na to że jednak na moich włościach :)więc po staremu każdy coś wnosi do żarełka prezentów nie trzeba chyba że dla mnie :)około 15 osób już nabiło zapraszam jeszcze pare można dopchnąć Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 9 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2015 miejsce imprezy Chorzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 14 Grudzień 2015 Share Napisano 14 Grudzień 2015 Pozdrawiam wszystkich i oczywiście melduję się jak co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 19 Grudzień 2015 Share Napisano 19 Grudzień 2015 wszystkiego dobrego koledzy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 21 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2015 no i chlast plast i już po dziękuje wszystkim ,dzisiaj nie poszedłem do pracy .....Wesołych Świąt od Silesian dla wszystkich Odkrywców pozdroRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 21 Grudzień 2015 Share Napisano 21 Grudzień 2015 Dzięki gospodarzu ! Mnie jeszcze trzyma jak w termosie :) Zdrowych Wesołych Świąt ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.