hadzi_88 Napisano 28 Listopad 2015 Napisano 28 Listopad 2015 Witam wszystkich.Jestem nowym szczesliwym posiadaczem wyrywacza x -terra305. Zarazilem sie tym hobby niedawno , a mianowicie jakies 2 miesiace temu kidy to kolega pozyczyl mi delte 4000. Po 2 miesiacach postanowilem kupic sobie swoj. Kupilem terre 305 z ekspozycji za 999zl. sprzet nie ma sladow uzywania. Jak zapewnia sprzedawca nigdy nie byl w terenie. Czy dobrze zrobilem ? Czy to odpowiedni wykrywacz dla amatora jak ja?Szybo lapie te sprawy. Dzis znalazlem juz pierwsza monetke ,a byla to 1 marka 1925. Wydaje mi sie ze to fajny sprzet i nieco lepszy niz delta 4000. Chociaz na sprzecie Teknetics wykopalem tez juz sporo monet. Mieszkam w okolicach slaskie/opolskie czy ktos moze polecic mi jakies fajne moejscowki?Pozdrwaiam i z gory dziekuje :)
fuks_ag Napisano 29 Listopad 2015 Napisano 29 Listopad 2015 bardzo dobrze zrobiłeś, dokup osłonke na monitorek i dobre akumulatorki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.