brodkasz Napisano 22 Listopad 2015 Autor Share Napisano 22 Listopad 2015 Mam pytanie, czy ten stelaż ze zdjęcia jest tak samo wygodny jak stelaże z rurką giętą w kształcie S"Chodzi mi o to który stelaż jest więcej poręczniejszy i przyjaźniejszy dla kręgosłupa?Pozdrawiam Brodkasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 22 Listopad 2015 Share Napisano 22 Listopad 2015 nie o kształt drążka chodzi a o wagę wykrywacza im cięższa cewka tym większe obciążenie dla twojego ramienia łokcia nadgarstka itd. Chyba minelab dla swoich wykrywacz robił jakiś stelaż/szelki. Ja nei zauważyłem różnicy przy patyku typu S czy w minelabie xterra ( cos podobnego do tego ze zdjęcia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkasz Napisano 22 Listopad 2015 Autor Share Napisano 22 Listopad 2015 Tak, wiem że to waga wpływa na moje problemy z kręgosłupem ale podejrzewam że wyważenie też tu ma jakiś wpływ :)Mówisz że nie odczuwałeś różnicy? Dzięki za informację :)Pozdrawiam Brodkasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astra Napisano 23 Listopad 2015 Share Napisano 23 Listopad 2015 Mi pomogło przeniesienie obciążenia elektroniki pod łokieć,ale to zależy jakim wykrywaczem dysponujesz. Po prostu zmieniłem wykrywacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 23 Listopad 2015 Share Napisano 23 Listopad 2015 minelab muskeeter szy sov oraz xp adx150 jest możliwość wsadzenia do pokrowca ciężkiej elektroniki i zostaje ci patyki cewka wtedy jeszce na podłokietniku potrzebny bedzie pasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.