kirył Napisano 15 Listopad 2015 Autor Share Napisano 15 Listopad 2015 Witam. Proszę o pomoc w identyfikacji krążka z widoczną inskrypcją i interesującym, kwiecisty symbolem. Bardzo ciekawi mnie pochodzenie i przeznaczenie tego zagadkowego przedmiotu. Z góry bardzo dziękuję za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Listopad 2015 Share Napisano 15 Listopad 2015 liczman? żeton?"skoro tak tytułujesz - one mają swój dział do ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kirył Napisano 15 Listopad 2015 Autor Share Napisano 15 Listopad 2015 czyli to już zalicza się do numizmatyki? przepraszam, zastanawiałem się nad tym i zdecydowałem, że skoro to nie moneta to wstawię to tutaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Listopad 2015 Share Napisano 15 Listopad 2015 później jak chcesz mogę przenieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kirył Napisano 15 Listopad 2015 Autor Share Napisano 15 Listopad 2015 będę bardzo wdzięczny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.