rs77 Napisano 14 Listopad 2015 Autor Napisano 14 Listopad 2015 Nie jestem w jego posiadaniu ale bardzo mnie zaintrygował. Z pamięci:na obu połówkach nr 77 u góryjedna połówka Kdo.Sch.Bialystok, druga Kdo.d.Sch.Bialystokna odwrocie na obu połówkach AB (grupa krwi?)No i co to jest?Kommando der Schule Bialystok,Kommando der Schutzen Bialystok,Kommando der Schutzpolizei Bialystok..wygoglalem cos o bardzo niesympatycznych gosciach z Einsatzgruppe B, zwanych Kommando Bialystok - to ktoś od nich?Dziekuje
Por. Wojas Napisano 16 Listopad 2015 Napisano 16 Listopad 2015 Stanowczo jest to Kommando der Schutzpolizei Bialystok.
rs77 Napisano 14 Listopad 2015 Autor Napisano 14 Listopad 2015 Nie jestem w jego posiadaniu ale bardzo mnie zaintrygował. Z pamięci:na obu połówkach nr 77 u góryjedna połówka Kdo.Sch.Bialystok, druga Kdo.d.Sch.Bialystokna odwrocie na obu połówkach AB (grupa krwi?)No i co to jest?Kommando der Schule Bialystok,Kommando der Schutzen Bialystok,Kommando der Schutzpolizei Bialystok..wygoglalem cos o bardzo niesympatycznych gosciach z Einsatzgruppe B, zwanych Kommando Bialystok - to ktoś od nich?Dziekuje
Pytanie
rs77
na obu połówkach nr 77 u góry
jedna połówka Kdo.Sch.Bialystok, druga Kdo.d.Sch.Bialystok
na odwrocie na obu połówkach AB (grupa krwi?)
No i co to jest?
Kommando der Schule Bialystok,
Kommando der Schutzen Bialystok,
Kommando der Schutzpolizei Bialystok..
wygoglalem cos o bardzo niesympatycznych gosciach z Einsatzgruppe B, zwanych Kommando Bialystok - to ktoś od nich?
Dziekuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.