damianm93 Napisano 10 Listopad 2015 Autor Share Napisano 10 Listopad 2015 Witam. Jakiś czas temu znalazłem taki o to emblemat, przypinkę bądź coś w tym kierunku. Próbowałem zidentyfikować samemu lecz nic się nie doszukałem. Zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianm93 Napisano 10 Listopad 2015 Autor Share Napisano 10 Listopad 2015 zdj.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianm93 Napisano 15 Listopad 2015 Autor Share Napisano 15 Listopad 2015 Na przedmiocie widoczne są 2 skrzyżowane 'armaty', a na górze widoczny jakiś symbol a obok wystające jakby dwa płomienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 16 Listopad 2015 Share Napisano 16 Listopad 2015 To jest granat bez trzeciego płomienia, który się odłamał. Emblemat grenadierów artylerii, może napoleoński lub carski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.