epistylis Napisano 3 Listopad 2015 Autor Napisano 3 Listopad 2015 Wiem, że w temacie elementów pojazdów na tym forum są prawdziwi eksperci. Czy ten fragment koła może pochodzić od jakiegoś pojazdu pancernego? Niestety tylko tyle się trafiło.
epistylis Napisano 3 Listopad 2015 Autor Napisano 3 Listopad 2015 Mógłbym prosić o więcej szczegółów. Jakoś nie mogę tego skojarzyć z kominem :)
PATRON Napisano 4 Listopad 2015 Napisano 4 Listopad 2015 tutaj podobne, były różne kształty, to się chyba przesłona luftu nazywało ...
epistylis Napisano 4 Listopad 2015 Autor Napisano 4 Listopad 2015 Dzięki kolego za odpowiedź, jednak mam wątpliwości czy to może być element o którym mówisz. To koło wydaje się zbyt masywne jak na luft kominkowy. Obręcz po obwodzie ma jakieś 4,5 cm szerokości, a całe koło miało ponad 30 cm średnicy.
Pytanie
epistylis
Wiem, że w temacie elementów pojazdów na tym forum są prawdziwi eksperci. Czy ten fragment koła może pochodzić od jakiegoś pojazdu pancernego? Niestety tylko tyle się trafiło.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.