pacio02 Napisano 29 Październik 2015 Autor Napisano 29 Październik 2015 Witam, mam taki o to pierścionek, na wierzchu jest szkiełko, pod szkiełkiem jakiś obrazek nei mogę rozszyfrować co to było, być może się rozmazało i idealnie pasuje na męski palec serdeczny, proszę o pomoc.
pacio02 Napisano 29 Październik 2015 Autor Napisano 29 Październik 2015 w sumie to nie pomyślałem o tym, ale dzięki za info, poszukam coś możę jeszcze znajdę na ten temat
pacio02 Napisano 29 Październik 2015 Autor Napisano 29 Październik 2015 Witam, mam taki o to pierścionek, na wierzchu jest szkiełko, pod szkiełkiem jakiś obrazek nei mogę rozszyfrować co to było, być może się rozmazało i idealnie pasuje na męski palec serdeczny, proszę o pomoc.
Pytanie
pacio02
Witam, mam taki o to pierścionek, na wierzchu jest szkiełko, pod szkiełkiem jakiś obrazek nei mogę rozszyfrować co to było, być może się rozmazało i idealnie pasuje na męski palec serdeczny, proszę o pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.