romanrp Napisano 21 Październik 2015 Autor Share Napisano 21 Październik 2015 Mam przy delcie jeszcze stare gniazdo 5 pinowe wciskane a teraz chce wymienić na to nowsze zakrecane żeby podlaczyc cewkę detech 13 i mam pytanie czy wystarczy przylutowac kabelki w tej samej kolejności w środku sa 4 kabelki a dwa piny sa polaczone razem proszę o rade jak to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes-ura Napisano 21 Październik 2015 Share Napisano 21 Październik 2015 Zadzwon do pros kana" może ma przejściówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanrp Napisano 21 Październik 2015 Autor Share Napisano 21 Październik 2015 Wiem ze sa przejsciowki ale wolalbym gniazdo wymienić na to nowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanrp Napisano 21 Październik 2015 Autor Share Napisano 21 Październik 2015 Proszę o jakies zdjęcie przylutowanych kabelków w delcie który kolor gdzie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 23 Październik 2015 Share Napisano 23 Październik 2015 Skoro są na rynku przejściówki, to kup taką, rozbierz i zobacz jak jest polutowane. Pewnie 1:1, ale wypadałoby sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.