sanshin Napisano 30 Marzec 2004 Autor Napisano 30 Marzec 2004 http://www.kiermasz.pl/auction.php?auction_id=676296coś dla naszego srodowiska by było lepiej postrzegane np.zakuć kogoś kogo złapano ze nie zasypał dolka w lesie i wystawić na widok publiczny:) bądź dla hien(temat oistatnio modny na forum) kgogś kto rozkopuje groby zakuć powinno się zakuć w takie dyby i pozostawić na śmierc głodową.mzoe to byłaby przestroga przed rozkopywaniem grobów.pzdr Sanshin
jack61 Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 Sadzac po ilosci dolkow nie zasypanych trzeba byloby wyciac kilkaset hektarow lasu aby dla wszystkich starczylo dybow
Gość Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Takie dyby widziałem niedawno w Złotym Stoku. A co do kopania, to tu nic nie pomorze, no może parę porządnnych kopniaków.Pozdro
Gość Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Specjalistom od niezasypanych dolkow w lesie nalezaloby poobcinac rece.Jak sie zlapie delikwenta od rozkopywania grobow to nalezy grzecznie poprosic" zeby wykopal sobie dolek obok i zasypac zywcem.
Pioterek Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Zanim im skopiecie tyłki, poobcinacie ręce, a w końcu żywcem zakopiecie, nie zapomnijcie spytać czy to czasem nie jest legalna ekshumacja:)))
szaman3 Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Witam.Niezłe sposoby, ale zostawianie dołków to jeszcze nic. Ja natrafiłem na ciekawsze ślady po poszukiwaczach. Co powiecie na leżący na mchu moździeż ze szczątkowym zapalnikiem z którego wystaje iglica. Jak takich ludzi nauczyć rozumu?Pozdro.
jack61 Napisano 31 Marzec 2004 Napisano 31 Marzec 2004 Jednemu wytłumaczysz i zrozumie ale inny pomimo opinii innych nie daleko nie trzeba szukac tylko na identyfikacji http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&id_forum=2&ktory=73936#73936
sanshin Napisano 1 Kwiecień 2004 Autor Napisano 1 Kwiecień 2004 dopisałem tam moją własną historie ktora sma widziałem.Dowodzi ona iz są wsród nas debilepzdrSanshin
ubenfurer Napisano 1 Kwiecień 2004 Napisano 1 Kwiecień 2004 jack61 -niezła aluzja -napisz jeszcze coś a może jakieś porównanie?:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.