michał_87 Napisano 14 Październik 2015 Autor Share Napisano 14 Październik 2015 Witam, Proszę o pomoc w jaki sposób mogę usunąć ten biały nalot na klamrze i czy w ogóle jest jakiś sprawdzony patent na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsam20 Napisano 15 Październik 2015 Share Napisano 15 Październik 2015 Raczej tylko mechanicznie. Gruba igła, mała szczoteczka druciana i powoli wydłubywać. Chemicznie nie da rady, zwłaszcza z pasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 15 Październik 2015 Share Napisano 15 Październik 2015 Zaraze cynkowa, nie raz wykurzyłem kwaskiem cytronowymJednak z pasem nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciu41 Napisano 15 Październik 2015 Share Napisano 15 Październik 2015 z kwaskiem cytrynowym a jakie stężenie chce niesmiertelniki zakonserwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał_87 Napisano 15 Październik 2015 Autor Share Napisano 15 Październik 2015 Klamra jest groszkowa, zapewne po usunięciu tego nalotu choćby kwaskiem cytrynowym zabezpieczając przed uszkodzeniem pas nie uniknę wżerów w metalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 15 Październik 2015 Share Napisano 15 Październik 2015 Szczerze to niepamietamsypnij nie żałuj na oko do miseczki, następnie moczysz 3/4 oraz jeszcze raz powtarzasz sytuacjeWrzucam ci moje treningowe fanty dla przykłady, pamietaj aby pas trzymać daleko od innych fantów, cynkowa zaraz lubi się przenosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 15 Październik 2015 Share Napisano 15 Październik 2015 PrzedPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Cyrograf15 19:26 17-10-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 15 Październik 2015 Share Napisano 15 Październik 2015 Po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciu41 Napisano 16 Październik 2015 Share Napisano 16 Październik 2015 Ok dzieki a co powiecie o kwasku cytrynowym w plynie mam takie cos ze sklepu. Moze byc czy za mocne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 16 Październik 2015 Share Napisano 16 Październik 2015 Używaj tylko tego do czajników, czyli w proszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.