ArtytiuszPołudnie Napisano 14 Październik 2015 Autor Share Napisano 14 Październik 2015 Znaleziona okolice Milicza. Z pewnością poniżej 1800.Bawiłem się z nie juz z 4 miesiące. Nie mogę znaleźć nic w internecie . Kiedyś widziałem podobny system monetarna we wczesnym Gdańsku. Ale to raczej nie to . Szukam prawdy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtytiuszPołudnie Napisano 14 Październik 2015 Autor Share Napisano 14 Październik 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtytiuszPołudnie Napisano 14 Październik 2015 Autor Share Napisano 14 Październik 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtytiuszPołudnie Napisano 14 Październik 2015 Autor Share Napisano 14 Październik 2015 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Październik 2015 Share Napisano 14 Październik 2015 ja bym chyba szukał nie wśród monet a w odważnikach... aptecznych raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtytiuszPołudnie Napisano 14 Październik 2015 Autor Share Napisano 14 Październik 2015 Rozumiem i może to byc dobra wskazówka. Wprawdzie zapisu liczby jeden jaka jest na tym elemencie nie można znaleźć w wieku już osiemnastym. Czy może to być jakaś wskazówka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.