wisnial Napisano 7 Październik 2015 Autor Napisano 7 Październik 2015 Witam od czego możne pochodzić łuska nie mierzyłem jej ale dosyć spora jest i czy jest uzbrojona czubek wygląda na stalowy ale wydaje mi się ze brakuje zapalnika czy ktoś potwierdzi?
wisnial Napisano 7 Październik 2015 Autor Napisano 7 Październik 2015 Witam od czego możne pochodzić łuska nie mierzyłem jej ale dosyć spora jest i czy jest uzbrojona czubek wygląda na stalowy ale wydaje mi się ze brakuje zapalnika czy ktoś potwierdzi?
predi888 Napisano 7 Październik 2015 Napisano 7 Październik 2015 Po tych zdjęciach raczej trudno będzie określi co to, możliwe że 76.2 od zisa 3 albo mosiężna 88. Zrób zdjęcia spodu łuski, choć generalnie jak ma czubek" to lepiej zostawić.
wisnial Napisano 7 Październik 2015 Autor Napisano 7 Październik 2015 Nie chce odkopywać drugi raz wiec nie mam mozliwmosci zrobic zdjecia innego. Moim zdaniem czubek albo odpadl albo nigdy go nie bylo poniewaz byla dziura w czubku tak jak widac na zdjeciu
wisnial Napisano 7 Październik 2015 Autor Napisano 7 Październik 2015 Dodam że w okolicy same polskie guziki wychodziły
Pytanie
wisnial
Witam od czego możne pochodzić łuska nie mierzyłem jej ale dosyć spora jest i czy jest uzbrojona czubek wygląda na stalowy ale wydaje mi się ze brakuje zapalnika czy ktoś potwierdzi?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.