esterendensen Napisano 24 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2015 Witam.Szwankuje mi cewka w owym wykrywaczu,trzeszczy coś w słuchawkach w trakcie machania powodując fałszywe sygnały.Ma ktoś podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioAT Napisano 27 Wrzesień 2015 Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Witam!Trochę za mało inforomacji, ale z tego co opisujesz stawiam na uszkodzenie przewodu być może przy wtyczce .Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebahol Napisano 28 Wrzesień 2015 Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Witam.Mam podobny problem z cewka tylko ze w At protez daje mi falszywe sygnaly ze nie idzie chodzic i kopac:)Cewka w tym tyg jedzie do serwisu.Jak masz na gwarancji to nie ma co sie zastanawiac tylko wyslac do sprawdzenia.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aczer Napisano 30 Wrzesień 2015 Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Zazwyczaj podobne problem powoduje problem z kablem/wtyczką. Sprawdź zanim zaczną ci go rozbierać, czy nie ma luzu, daj mu wyschnąć parę dni w mieszkaniu (kolega miał podobne objawy, kiedy kilka dni trzymał wykrywacz w bagażniku i ustąpiły po dosuszeniu). Kabel w trakcie pracy nie powinien dyndać ale napięty też nie może być. We wtyczce nie powinno być śniedzi, ani paprochów. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 5 Październik 2015 Autor Share Napisano 5 Październik 2015 Witam.spryskałem i wtyk i gniazdo preparatem ISOL który zabezpiecza elementy elektryczne.Odczekałem kilka dni i nic,zero poprawy.Przy okazji kazało się,że brak jest oringu'czyli gumowego uszczelniena na wtyku.Sprzęt dalej fałszuje.Pobawiłem się nim trochę i okazuje się,že trzeszczy,gdy rusza się kablem.Przy cewce nie,jest spokój,ale już przy gniezdzie,to owszem.Wystarczy lekko ryszyć kablem lub w niego pstryknąć i już warczy...Pytanie tylko, czy to gniazdo szwankuje,czy może wtyk,a może kabel uszkodzony?Sprzęt z drugiej ręki,nie wiadomo,co się z nim dzialo wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.