kid73 Napisano 23 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Moneta bardzo wytarta nie przypomina mi niczego . Nie mogę jej zidentyfikować.Proszę o nawet podejrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kid73 Napisano 23 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Druga strona.tu to ogóle nic .Nie wiem gdzie jest góra a gdzie dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 na moje mogą to być (niestety) zwłoki kwartnika Kazimierza Wielkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kid73 Napisano 23 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Dziękuję za wskazówki. Bardzo trafne co do władcy.Wydaje mi się po tych trzech kółeczkach że to półtorak.Jeszcze raz dziękuję.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Wrzesień 2015 Share Napisano 23 Wrzesień 2015 stary już jestem i nie kojarzę już tak bystro, ale nie pamiętam aby Kazimierz Wielki wybijał półtoraki...zdjęcie ze strony:http://www.numisbids.com/n.php?p=lot&sid=376&lot=159Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 12:23 23-09-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kid73 Napisano 23 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Potwierdzam.Pomyłka z mojej strony, przeczytałem jeszcze raz to co napisałam wcześniej ( to chyba z wrażenia) chodziło mi oczywiście o półgrosz.Czy to może być to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.