kacpercz1 Napisano 21 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Co myślicie? Interesuje mnie głównie drobnica jeszcze biorę pod uwagę x-terre 707 ale raczej teknetics T2 bo jest nie duża różnica ceny po ostatnie promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 Przeglądałeś w ogóle forum ? Kilka tematów niżej była poruszona sprawa argo a drobnicy, temat wielokrotnie poruszany na forum. Jeżeli interesuje Cie tylko drobnica a za militarką nie masz zamiaru latać to o argo zapomnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tedinho13 Napisano 26 Wrzesień 2015 Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Ja chodzę już jakiś czas z T2 SE i jak na razie nie chcę żadnego innego,a miałem już wszystkie modele tekneticsa ;-)Jak będziesz kupował to pamiętaj żeby wykrywacz był w wersji SE i po aktualizacji softu DST.Na alledrogo są nawet dwie używki z tym softem,wybór należy do Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.