Senemedar Napisano 20 Wrzesień 2015 Autor Napisano 20 Wrzesień 2015 Proszę o pomoc w id. 2 pierwsze wyrazy jasne, trzeci to również nazwa miejscowości? prawdopodobnie tak choć sama nazwa pisana po niemiecku inaczej. Batalion zastępczy czego? cyfry to data urodzin? Chyba nie bo za stary by był na drugą wojenkę
Jacek.Ant. Napisano 20 Wrzesień 2015 Napisano 20 Wrzesień 2015 Lepiej brzmi: 23 zapasowy batalion saperów.Natomiast cyfry ,to data urodzin-żołnierz nie byłby za stary gdyż jest to pierwszowojenny nieśmiertelnik.
Senemedar Napisano 20 Wrzesień 2015 Autor Napisano 20 Wrzesień 2015 Thx :) pisałem tak szybko ze pominąłem kilka szczegółów, m.in. pytanie czy to I wojenny, tak myślałem że po dacie to za stary na II w.
Pytanie
Senemedar
Proszę o pomoc w id. 2 pierwsze wyrazy jasne, trzeci to również nazwa miejscowości? prawdopodobnie tak choć sama nazwa pisana po niemiecku inaczej. Batalion zastępczy czego? cyfry to data urodzin? Chyba nie bo za stary by był na drugą wojenkę
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.