iwan Napisano 20 Wrzesień 2015 Autor Napisano 20 Wrzesień 2015 Witam,co to jest za klamra?Interesują mnie wszelkie informacje o niej.Pozdrawiam.
Krychu_Szprotawa Napisano 22 Wrzesień 2015 Napisano 22 Wrzesień 2015 Witaj huk, właśnie nie miałem pewności, czy to Napoleon I (ponieważ to wytłoczka). Oceniłem subiektywnie. Dzięki za sprostowanie.Pozdrawiam
iwan Napisano 20 Wrzesień 2015 Autor Napisano 20 Wrzesień 2015 Witam,co to jest za klamra?Interesują mnie wszelkie informacje o niej.Pozdrawiam.
Krychu_Szprotawa Napisano 20 Wrzesień 2015 Napisano 20 Wrzesień 2015 Witaj, wygląda mi na francuską klamrę saperów,daj wymiary klamerki to poszukam dokładniejszego info.Pozdrawiam Krychu
Krychu_Szprotawa Napisano 21 Wrzesień 2015 Napisano 21 Wrzesień 2015 Wygląda mi na klamre saperów francuskich z czasów Napoleona I. Szkoda, że zgięta bo dużo złocenia się zachowało.Pozdrawiam
manierka Napisano 21 Wrzesień 2015 Napisano 21 Wrzesień 2015 Myślę że da się naprostować choć troszkę tylko trzeba wygrzać w oleju lub piekarniku:) pozdr.
Pytanie
iwan
Witam,
co to jest za klamra?
Interesują mnie wszelkie informacje o niej.
Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.