damianb Napisano 13 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Witam forumowiczów. Znalazłem monetę - cienką blaszkę o sr. ok. 2 cm. Z jednej strony głowa w hełmie z piórami, a z drugiej strony kobieta wśród kwiatów z wyprostowaną ręką. Napisy nie do odczytania. Czy ktoś spotkał się z czymś takim ? wertowałem różne katalogi, byłem, na końcach internetów i nic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianb Napisano 13 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2015 inne światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianb Napisano 13 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2015 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianb Napisano 13 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2015 inne światło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 13 Wrzesień 2015 Share Napisano 13 Wrzesień 2015 poszukaj liczman z Minerwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianb Napisano 13 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Dzięki Mimir, dokładnie jak podpowiedziałeś. Znalazłem podobny w necie, ale nie taki jak mój. Napisy tylko są takie same. Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.