Mateusz Szymański Napisano 5 Wrzesień 2015 Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Witam,Poszukuje osoby, posiadającej wykrywacz o dużym zasięgu. Brat mojego pradziadka zakopał pewną rzecz, którą chciałbym odnaleźć. Obszar poszukiwań to ok 100-300 m2. Jako, że rzecz jest ukryta - zakopana należy się liczyć z tym, że głębokość może być znaczna (pewnie powyżej metra) a przedmiot powiedzmy wielkości szabli (nie jest to szabla ani żadna inna broń). Czy odnalezienie takiego przedmiotu jest możliwe?Jeżeli jest ktoś zainteresowany współpracą to proszę o kontakt, oczywiście jeżeli będzie trzeba za poszukiwania zapłacę.Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper33 Napisano 8 Wrzesień 2015 Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Odezwij się na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 11 Wrzesień 2015 Share Napisano 11 Wrzesień 2015 Mam kilka głębokich" detektorów, jeśli jesteś zainteresowany daj znać. Możemy spróbować poszukać, choć 1m, to nie jest płytko.Mój mejl: bulicab@interia.plPozdrawiamIdeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.