Skocz do zawartości

JEOHUNTER 3D Metal detector

rafal_etz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, czy ktokolwiek miał styczność z takim sprzętem lub posiada jakiekolwkiek opinie na jego temat ?
http://www.ebay.co.uk/itm/JEOHUNTER-3D-Metal-detector-Dual-System-Overview-JEO-HUNTER-GEO-RADAR-/121137079196?hash=item1c3455239c
Napisano
Taktyk nie opowiadaj bzdur że to dziadostwo ponieważ
Chłopaki w Anglii kupili ten sprzęt jest podobno bardzo dobry a pozatym coś nie mogę uwierzyć że miałeś ten sprzęt w rękach:)
Napisano

Co to w ogóle ma być? Ani to gradiometr, ani georadar. Sonda, tór wyglądem przypomina kratkę ściekową w piwnicy. I ten chińskawy wygląd.
Zajeżdża taką samą ściemą jak to coś" na zdjęciu.

Napisano
Karol chcesz się założyć że tym wykrywaczem w glinie Pruską klamrę mosiężną wykryje na 70 cm ja wiem ze starcie się lobbować żeby Polskie wynalazki sprzedawać ale nie wciskajcie kitu.
Napisano
Kijow może Karol i lobuje ale ja osobiście najpierw sprawdzam u ludzi którzy mają zielone pojęcie w temacie. Więc Taktyk moim zdaniem wie co pisze bo po prostu się na tym zna. I więcej mu wierze niż jakimś kolegom w Anglii :)
Proszę wybacz ale nie mogłem się powstrzymać z tą Anglią :)
Pozdrawiam Brodkasz.
Napisano
Nie kłóćcie się panienki. Skoro kolega Kijów twierdzi, że to świetny sprzęt (choć nie wiadomo co to ma być i do czego służy), to niech udowodni swoje tezy. Choć jestem pewien, że i on nie wie co to jest... i żaden z jego domniemanych kolegów tego nie miał.

Pozdroofki
Napisano
Przez 25 lat kopię po Bieszczadach przerobiłem kilkanaście wykrywaczy dwa razy kupiłem Polski sprzęt salmandre rozbiłem po trzech dniach o drzewo a rutusa po tygodniu sprzedałem w tej chwili mam whitsa treasure pro i powiem wam że żadny z Polskich detektorów mu nie dorowna.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie