rafal_etz Napisano 31 Sierpień 2015 Autor Napisano 31 Sierpień 2015 Witam, czy ktokolwiek miał styczność z takim sprzętem lub posiada jakiekolwkiek opinie na jego temat ?http://www.ebay.co.uk/itm/JEOHUNTER-3D-Metal-detector-Dual-System-Overview-JEO-HUNTER-GEO-RADAR-/121137079196?hash=item1c3455239c
motokrys10 Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Q8GI03o3qrY
motokrys10 Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 sam jestem ciekaw ale juz widziałem tańszy ten zestaw ok 12-13tys zł
Taktyk Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 Kiedyś to wylądowało na moim stole - straszne dziadostwo!TAKTYK
kijow Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 Taktyk nie opowiadaj bzdur że to dziadostwo ponieważ Chłopaki w Anglii kupili ten sprzęt jest podobno bardzo dobry a pozatym coś nie mogę uwierzyć że miałeś ten sprzęt w rękach:)
IdeL Napisano 1 Wrzesień 2015 Napisano 1 Wrzesień 2015 Co to w ogóle ma być? Ani to gradiometr, ani georadar. Sonda, tór wyglądem przypomina kratkę ściekową w piwnicy. I ten chińskawy wygląd.Zajeżdża taką samą ściemą jak to coś" na zdjęciu.
Taktyk Napisano 2 Wrzesień 2015 Napisano 2 Wrzesień 2015 Jak widać naiwnych nie brakuje - ale to nie mój problem :)T.
kijow Napisano 4 Wrzesień 2015 Napisano 4 Wrzesień 2015 Karol chcesz się założyć że tym wykrywaczem w glinie Pruską klamrę mosiężną wykryje na 70 cm ja wiem ze starcie się lobbować żeby Polskie wynalazki sprzedawać ale nie wciskajcie kitu.
brodkasz Napisano 4 Wrzesień 2015 Napisano 4 Wrzesień 2015 Kijow może Karol i lobuje ale ja osobiście najpierw sprawdzam u ludzi którzy mają zielone pojęcie w temacie. Więc Taktyk moim zdaniem wie co pisze bo po prostu się na tym zna. I więcej mu wierze niż jakimś kolegom w Anglii :)Proszę wybacz ale nie mogłem się powstrzymać z tą Anglią :)Pozdrawiam Brodkasz.
IdeL Napisano 4 Wrzesień 2015 Napisano 4 Wrzesień 2015 Nie kłóćcie się panienki. Skoro kolega Kijów twierdzi, że to świetny sprzęt (choć nie wiadomo co to ma być i do czego służy), to niech udowodni swoje tezy. Choć jestem pewien, że i on nie wie co to jest... i żaden z jego domniemanych kolegów tego nie miał.Pozdroofki
kijow Napisano 11 Wrzesień 2015 Napisano 11 Wrzesień 2015 Przez 25 lat kopię po Bieszczadach przerobiłem kilkanaście wykrywaczy dwa razy kupiłem Polski sprzęt salmandre rozbiłem po trzech dniach o drzewo a rutusa po tygodniu sprzedałem w tej chwili mam whitsa treasure pro i powiem wam że żadny z Polskich detektorów mu nie dorowna.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.