april_86 Napisano 25 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2015 witam, czy któryś z Kolegów dysponuje mocną profesjonalną myjką ultradźwiękową i jest skłonny przeczyścić mi parę monet w ramach prezentacji? Chciałbym kupić swoją ale nie dam 800 zł w ciemno, muszę wiedzieć jak sobie radzi z czyszczxeniem monetKraków i okolice, Górny Śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 Myjka to nie problem. Problem stanowi odpowiedni płyn. O ile takowy posiadasz to jestem z Kraka i posiadam myjkę. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 26 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2015 nie wiem o jaki płyn chodzi, wiem że czyszczą albo w czystej wodzie albo w roztw. winianujaką masz moc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 70 W, o ile dobrze pamiętam. Myjka to CD-4820.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 29 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2015 priv :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 9 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2015 oficjalnie dziękuję za pomoc! :)chłopak wart polecenia!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 9 Wrzesień 2015 Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Może pokaż efekty i opisz parametry procesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
april_86 Napisano 9 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2015 efekty nie powalają - podziękowałem za dobre chęci i otwartośćprawdopodobnie płyn do mycia w myjkach zdziera patynę, a w czystej wodzie niewiele się dziejemyjkę jednak kupiłem jako wsparcie starej jak świat metody oliwa i zapałka". Ultradźwięki może nieco rozluźnią strukturę nagaru, potem oliwa i skrobanie i tak w kółko. Zobaczymy co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.