NadszyszkownikCicho Napisano 20 Sierpień 2015 Share Napisano 20 Sierpień 2015 Jak w temacie 7 dni temu skradziono w okolicach Łęczycy borku wykrywacz Rutus Solaris wykrywacz pozostawiony nieopatrznie lesie na działce .Znaki szczególne , zaklejone taśma wloty do głośniczka , ułamany pazur przykrywki baterii.Jeżeli gdzieś wyjdzie do sprzedaży w woj Łódzkim to proszę o rozwagę podczas kupna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Sierpień 2015 Share Napisano 20 Sierpień 2015 Przykleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NadszyszkownikCicho Napisano 25 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2015 Witam , dziękuję za pomoc - wykrywacz się znalazł . Sąsiad zabezpieczył a po powrocie moim z wakacji zwrócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 Oj flakon się należy sąsiadowi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NadszyszkownikCicho Napisano 25 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2015 Ano właśnie wróciłem dopiero z działki %-) . Apropos w panice chciałem kupić ponownie Rutka używkę i blado to wychodzi na rynku wtórnym ich po prostu niema , wiec czujecie moja radochę .Nadzieja umiera ostatnia.Darz bór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.