eugen23 Napisano 19 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2015 Zachodnia Wielkopolska. Nie potrafię znaleźć niczego podobnego. Z przodu jakby herb na środku, dookoła mało wyraźne litery pisane po okręgu. Pojedyncze da się odczytać M, L, X, Nie mam pewności. Opłakany stan, ale zżera mnie ciekawość. Z góry dziękuję.n, ale zżera mnie ciekawość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eugen23 Napisano 19 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2015 Na odwrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eugen23 Napisano 19 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2015 A może to twarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Sierpień 2015 Share Napisano 19 Sierpień 2015 po pierwsze primo: to nie moneta!po drugie primo: naucz się tytułować wątki! w działach ID są wewnętrzne regulaminy - polecam je przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.