kid73 Napisano 18 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2015 Moneta wielkości przeciętnego szóstaka. Nie mam pojęcia co to. Nie mogę tam nic rozczytać.Czy to złota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kid73 Napisano 18 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2015 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kid73 Napisano 20 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2015 Wiem że jest mało czytelna , ale może ktoś ją rozpoznał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 20 Sierpień 2015 Share Napisano 20 Sierpień 2015 Liczman jakiś zapewne. Jak znajdziesz złotą monetę będziesz od razu wiedział bez wątpliwości :)Ale nie tym razem oczywiście. Poglądowohttp://www.google.pl/search?q=liczman+norymberski&espv=2&biw=1366&bih=681&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMImPL22Km4xwIVx51yCh1-rwKwZapewne można określić emitenta, ale po tych zdjęciach i przy tym stanie ja nie potrafię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.