Senemedar Napisano 14 Sierpień 2015 Autor Napisano 14 Sierpień 2015 Przedmioty chyba wykonane z brązu, czym kiedyś były?Ten długość 15mm, posiada takie wzorki, właśnie one mnie zaciekawiły
Senemedar Napisano 17 Sierpień 2015 Autor Napisano 17 Sierpień 2015 Wydaje się tylko, nic tam nie ma. Przedmiot wygląda jakby został ręcznie wykonany, widać nierówności i brak precyzji. Jedna ze stron jest gładsza, ardziej wyślizgana" tą druga nie wygładzoną stroną jakby przymocowany do czegoś. Kluczyk zegara raczej odpada choć moje pierwsze skojarzenie właśnie takie było.
Senemedar Napisano 14 Sierpień 2015 Autor Napisano 14 Sierpień 2015 Przedmioty chyba wykonane z brązu, czym kiedyś były?Ten długość 15mm, posiada takie wzorki, właśnie one mnie zaciekawiły
Senemedar Napisano 14 Sierpień 2015 Autor Napisano 14 Sierpień 2015 Wskazówką zegarka to raczej nie było, 25mm.
Senemedar Napisano 14 Sierpień 2015 Autor Napisano 14 Sierpień 2015 Z prawej strony było dłuższe, kiedyś się odłamało..
K.O.P. Napisano 15 Sierpień 2015 Napisano 15 Sierpień 2015 jak nie wskazówka to może klucz do nakręcania :)
Pytanie
Senemedar
Przedmioty chyba wykonane z brązu, czym kiedyś były?
Ten długość 15mm, posiada takie wzorki, właśnie one mnie zaciekawiły
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.