leśny skrzat Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 kacpercz1 o godz. 2015-08-31 13:56:41 pytasz Witak! mam prośbę do posiadaczy wykrywaczy golden mask najlepiej golden mask 4. Czy one radzą sobie z maskowaniem żelaza? :)"A półtorej godziny później stwierdzasz, że GM4 to jeden z najlepszych wykrywaczy na zaśmiecone tereny"Dostałeś w tym czasie jakiegoś olśnienia. Bo 1,5h wcześniej jeszcze o tym nie wiedziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśny skrzat Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 link do twojego postu z pytaniem.http://odkrywca.pl/maskowanie-zelaza-golden-mask,745769.html#745769 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpercz1 Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Drabiazgowy jesteś! Hehe :) Załużmy że mówiłem w imieniu kolegi który mi odpowiedział :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Jeżeli w GM żelazo bardzo dobrze maskuje to jest to zjawisko niepożądane. Wszak chodzi o to by żelazo nie maskowało blisko położonego koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacpercz1 Napisano 1 Wrzesień 2015 Share Napisano 1 Wrzesień 2015 Łapiecie za słowa każdy wie o co chodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.