michaelos Napisano 27 Lipiec 2015 Autor Napisano 27 Lipiec 2015 Witam. Jakie mogło być przeznaczenie tej blaszki? Znaleziona na naszych wrześniowych pozycjach. Długość 8 cm a szerokość 4,5cm. Brałem pod uwagę coś w stylu krowi kolczyk lecz wydaję mi się ta blaszka za bardzo na to masywna.
michaelos Napisano 27 Lipiec 2015 Autor Napisano 27 Lipiec 2015 Witam. Jakie mogło być przeznaczenie tej blaszki? Znaleziona na naszych wrześniowych pozycjach. Długość 8 cm a szerokość 4,5cm. Brałem pod uwagę coś w stylu krowi kolczyk lecz wydaję mi się ta blaszka za bardzo na to masywna.
Kubaaaks Napisano 27 Lipiec 2015 Napisano 27 Lipiec 2015 Jak ją znalazłeś, to była zawieszona na drucie?
michaelos Napisano 27 Lipiec 2015 Autor Napisano 27 Lipiec 2015 Muszę ją odszukać gdyż mi się gdzieś zawieruszyła. Na chwilę obecną wiem tylko tyle, że materiał z którego jest zrobiona jest plastyczny oraz jak na swoje wymiary sporo waży. Tak drut przy niej już był.
Pytanie
michaelos
Witam. Jakie mogło być przeznaczenie tej blaszki? Znaleziona na naszych wrześniowych pozycjach. Długość 8 cm a szerokość 4,5cm. Brałem pod uwagę coś w stylu krowi kolczyk lecz wydaję mi się ta blaszka za bardzo na to masywna.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.