Ajam4 Napisano 25 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2015 Czy warto jeszcze kupić wyżej wymieniony wykrywacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 26 Lipiec 2015 Share Napisano 26 Lipiec 2015 Zależy za ile. Uważam, że w zależności od stanu wizualnego, za sprawny egzemplarz te 1100-1500zł spokojnie można zapłacić.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajam4 Napisano 26 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2015 a jak to jest ze wzbudzaniem bo na niektórych forach pisano że po podniesieniu cewki do góry zaczyna się wzbudzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 26 Lipiec 2015 Share Napisano 26 Lipiec 2015 Pytałeś czy warto. Zakres nastaw czułości zawiera się pomiędzy 1 a 20. Różnie może być z podatnością na zakłócenia; zwłaszcza, że specjalnie nowy ten sprzęt nie jest. Musiałbyś sobie sam pokombinować. Na sensitivity Auto" oraz na ok. 15 ; Treshold ok. 10 (defaultowo jest chyba 16), w trybie ALL Metal", w lesie zachowuje się całkiem spokojnie.Może inni mają inne doświadczenia.Tam masz dwa tryby Trasha. Ten drugi z tego co wiem to tryb High stosuje się między innymi w ośrodkach o wysokim poziomie mineralizacji.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcom77 Napisano 29 Lipiec 2015 Share Napisano 29 Lipiec 2015 Witam Ja tez jestem zainteresowany sprzętem z stajni minelab, obecnie mam proxe od 2008 , i teraz zastanawiam się czy nie dokupić qouatro do pary,Dotej wykrywki przynajmniej jest lepszy wybór cewek od małej do dużej.Proxe bede miec na rekonesans, a quatro do wyczesania z fantów.Ponoć na cewkach Nel ta wykrywka jest stabilniejsza.Wole wydać 1500/1800 niz 5tys na nowy sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.