kid73 Napisano 23 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2015 Mała moneta wielkości boratynki,nie wiem co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kid73 Napisano 23 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2015 Nie mogę wrzucić zdjęciaSpróbuję jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kid73 Napisano 24 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2015 To jedna strona monety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kid73 Napisano 24 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2015 A to jest druga strona.Proszę o pomoc w identyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kid73 Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2015 Może ktoś mi podpowie chociaż cokolwiek.Nie wiem nawet w jakim okresie szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 jeśli dość grube to w celtyckich- bardzo podobne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kid73 Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2015 Na grubość to trochę grubsza od boratynki.Nie mogę znaleźć nic podobnego, do czego mógłbym ją dopasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 ładniejsze foty bez flesza w świetle dziennym lub skan z resztą podesłałem ci info na priw pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.