Mruk Napisano 18 Lipiec 2015 Autor Napisano 18 Lipiec 2015 WitamZnalazłem dziś coś takiego na wzór chlebaka, posiada dwie kieszenie jedną dużą, drugą mniejszą, nakrywany klapą miejsce na jakieś zaczepy do pasa, zamykany na skórzane paski, wielkość to ok 30x30cm. Nie widać żadnych bić ani oznaczeń.Pozdrawiam
Mruk Napisano 25 Lipiec 2015 Autor Napisano 25 Lipiec 2015 Kolega mi podpowiedział, że może to być jakaś włoska robotaPozdrawiam
Mruk Napisano 18 Lipiec 2015 Autor Napisano 18 Lipiec 2015 WitamZnalazłem dziś coś takiego na wzór chlebaka, posiada dwie kieszenie jedną dużą, drugą mniejszą, nakrywany klapą miejsce na jakieś zaczepy do pasa, zamykany na skórzane paski, wielkość to ok 30x30cm. Nie widać żadnych bić ani oznaczeń.Pozdrawiam
Mruk Napisano 19 Lipiec 2015 Autor Napisano 19 Lipiec 2015 parę detali, jakaś torba narzędziowa? rzecz wykonana dosyć solidnie. Pozdrawiam
Pytanie
Mruk
Witam
Znalazłem dziś coś takiego na wzór chlebaka, posiada dwie kieszenie jedną dużą, drugą mniejszą, nakrywany klapą miejsce na jakieś zaczepy do pasa, zamykany na skórzane paski, wielkość to ok 30x30cm. Nie widać żadnych bić ani oznaczeń.
Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.