huk 100 Napisano 5 Październik 2015 Autor Napisano 5 Październik 2015 mała poprawka - cmentarz jadąc od strony Polski znajduje się po lewej stronie ja trafiłem do niego od strony Słowacji :) i dlatego napisałem że po prawej :)
huk 100 Napisano 5 Październik 2015 Autor Napisano 5 Październik 2015 No i dzisiaj pogoda się zes....ła :(
huk 100 Napisano 9 Październik 2015 Autor Napisano 9 Październik 2015 Ja trafiłem na maślaną polane ale z tego co widziałem na dole to ludziska mieli i prawe :)
huk 100 Napisano 10 Październik 2015 Autor Napisano 10 Październik 2015 Wchodząc na Jasło od strony Lisznej przybłąkał się do mnie pies :) i wszedł ze mną na samo Jasło nie odstępował mnie na krok :) podczas odpoczynku podzieliłem się z nim konserwą -był niesamowicie towarzyski :)
huk 100 Napisano 10 Październik 2015 Autor Napisano 10 Październik 2015 W drodze powrotnej trafiłem na takie ślady nie wiem czy to miejscowy kudłacz czy to ten nasz z forum mnie śledzi - ale wolałem nie sprawdzać - trochę nieswojo się poczułem jakoś tak zacząłem obserwować otoczenie i zachowanie kundla - jaki byłem szczęśliwy że szedł ze mną :) na dole na Lisznej czmychnął gdzieś nawet nie wiedziałem kiedy :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.