mateelv Napisano 1 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2015 Panowie odkrywcy! Podejrzewam, że ktoś poruszał już taki temat. Szukam ile mogę, ale czas mnie goni. Chciałbym zakupić ojcu na okrągłe urodziny jakiegoś Armanda, jednak budżet pozwala mi na Prospectora 2 ang (z językiem nie ma problemu). Proszę o rady, może jakaś alternatywa w tej cenie? (900zł i nie więcej..) Armand wyglądałby zadowalająco, ale widziałem dużo komentarzy, że nie radzi sobie w ogóle z drobnicą.Czy naprawdę z tymi monetami jest tak źle jeśli o niego chodzi?Rozumiem, że jakieś łuski itd to już raczej nie problem dla niego? Bardzo proszę o odpowiedzi, nawet najmniejsza rzetelna rada pchnie mnie do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henryx49 Napisano 15 Lipiec 2015 Share Napisano 15 Lipiec 2015 Skoro brak odpowiedzi i cisza w tym temacie ? ? to poczytaj uważnie w różnych tematach to na pewno odkryjesz temat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 15 Lipiec 2015 Share Napisano 15 Lipiec 2015 Zakup takiego detektora jest dowodem braku szacunku dla ciężko zarobionych pieniędzy.Kup raczej coś normalnego, dla początkującego: Garrett ACE250, Teknetics Delta, Minelab X-Terra 305, czy jeśli ojciec woli coś kręconego" - Tesoro Cibola.PozdrawiamIdeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.