major02 Napisano 29 Czerwiec 2015 Napisano 29 Czerwiec 2015 Witam. Chcę zakupić coś na monetki na Angielskie pola ;) Mam 4 wykrywki na oku R. Proxima v.5 / X-Terra 305 lub 505 / Garrett Euro ace 350. Najbardziej zastanawiam się nad Proximą ale chciał bym byście się wypowiedzieli co będzie lepsze, chyba że polecacie coś innego do 2 tys.
leśny skrzat Napisano 29 Czerwiec 2015 Napisano 29 Czerwiec 2015 Używane też wchodzą w gre. Jeżeli tak to do 2tys. znajdziesz używaną X-terą 705.
major02 Napisano 29 Czerwiec 2015 Autor Napisano 29 Czerwiec 2015 tak używka też może być jak jest coś dobrego
Piastek Napisano 29 Czerwiec 2015 Napisano 29 Czerwiec 2015 poczytaj o tym i o tym, każdy z tych wykrywaczy jest dobry według mnie, pytanie tylko który lepszy :)
leśny skrzat Napisano 29 Czerwiec 2015 Napisano 29 Czerwiec 2015 Zamiast Proximy może lepiej weź pod uwagę Optime. Zaraz się stworzy długa lista propozycji, co użytkownik to inny sprzęt :). Musisz sam zdecydować z czego chcesz wybierać.
benekpe Napisano 29 Czerwiec 2015 Napisano 29 Czerwiec 2015 Obowiązkowo przejrzyj kanał YT kolegi Prymka.Na swoich filmach w rzetelny i obiektywny sposób opisuje testowane wykrywacze.Mi lektura jego postów i opublikowane filmy pomogły podjąć decyzję w wyborze wykrywacza.https://www.youtube.com/user/prymek7/videosNie ulegaj chwilowym modom przy wyborze wykrywacza - presja innych userów może w konsekwencji bardzo Cię rozczarować.
cheetah Napisano 29 Czerwiec 2015 Napisano 29 Czerwiec 2015 Specjalizowana Optima Rutusa na Anglię to Jupiter - dostosowana do specyfiki tamtejszych gruntów. I to właśnie jest sprzęt na drobnicę kolorową. Proxa też może być, ale na czyste od śmiecia żelaznego tereny.
dino73 Napisano 1 Lipiec 2015 Napisano 1 Lipiec 2015 Na drobnice masz też świetne wykrywacze ze stajni whitesa Mxt,ja po wielu testach zmianach i ostatnim romansie z Bułgarem hehehe.powróciłem do whitesa akurat kupiłem Matrixa to ciut prostsza wersja Mxt.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.