romanrp Napisano 26 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Witam wszystkich kolegow poszukiwaczy prosze posiadaczy tego sprzetu o opinie na jego temat jest to obecnie nowosc bo przed zakupem chcialbym uslyszec jakies opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunek72 Napisano 27 Czerwiec 2015 Share Napisano 27 Czerwiec 2015 Obawiam się,że jeszcze chyba nikt w PL go nie posiada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 1 Lipiec 2015 Share Napisano 1 Lipiec 2015 W ofercie w MC już jest napewno ktoś już kupił,pochwalić się Panowie (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 2 Lipiec 2015 Share Napisano 2 Lipiec 2015 Już jest w sprzedaży ale bez instrukcji obsługi,sam jestem ciekaw jak to się będzie sprawować ale liczyłbym na recenzje doświadczonego bezstronnego użytkownika który trochę sprzętów miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunek72 Napisano 2 Lipiec 2015 Share Napisano 2 Lipiec 2015 Oglądałem filmiki z pierwszych testów na YT. Hmmm... mi się wydaje, że reakcja wyświetlacza w stosunku do dźwięków jest dość opóźniona...ale sam wykres słupkowy bardzo ciekawy - pozwala fajnie określić siłę sygnału i rozmiar przedmiotu.Tak czy siak czekamy na pierwsze opinie nabywców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebahol Napisano 20 Wrzesień 2015 Share Napisano 20 Wrzesień 2015 Witam.Czy ktos juz posiada sprzet i moglby sie podzielic wrazeniami bo przymierzam sie do kupna:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.