romanrp Napisano 26 Czerwiec 2015 Autor Napisano 26 Czerwiec 2015 Witam wszystkich kolegow poszukiwaczy prosze posiadaczy tego sprzetu o opinie na jego temat jest to obecnie nowosc bo przed zakupem chcialbym uslyszec jakies opinie
nunek72 Napisano 27 Czerwiec 2015 Napisano 27 Czerwiec 2015 Obawiam się,że jeszcze chyba nikt w PL go nie posiada...
sivydym Napisano 1 Lipiec 2015 Napisano 1 Lipiec 2015 W ofercie w MC już jest napewno ktoś już kupił,pochwalić się Panowie (:
dino73 Napisano 2 Lipiec 2015 Napisano 2 Lipiec 2015 Już jest w sprzedaży ale bez instrukcji obsługi,sam jestem ciekaw jak to się będzie sprawować ale liczyłbym na recenzje doświadczonego bezstronnego użytkownika który trochę sprzętów miał.
nunek72 Napisano 2 Lipiec 2015 Napisano 2 Lipiec 2015 Oglądałem filmiki z pierwszych testów na YT. Hmmm... mi się wydaje, że reakcja wyświetlacza w stosunku do dźwięków jest dość opóźniona...ale sam wykres słupkowy bardzo ciekawy - pozwala fajnie określić siłę sygnału i rozmiar przedmiotu.Tak czy siak czekamy na pierwsze opinie nabywców...
sebahol Napisano 20 Wrzesień 2015 Napisano 20 Wrzesień 2015 Witam.Czy ktos juz posiada sprzet i moglby sie podzielic wrazeniami bo przymierzam sie do kupna:)Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.