siwy_49 Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Napisano 22 Czerwiec 2015 Witam. Rozbieram stary dom który został zbudowany na początku lat 60 z cegły która została przywieziona z odgruzowywania Wrocławia. Natrafiłem na dużą ilość takiej cegły. Proszę o identyfikację i dotowanie. Pozdrawiam siwy
siwy_49 Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Napisano 22 Czerwiec 2015 Przepraszam za formę ( powinno być PALCÓW) :)
siwy_49 Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Napisano 22 Czerwiec 2015 Wygląda na średniowieczna placówkę" ale może ktoś dokładnie wydatuje i wymiary troszkę dziwne .
siwy_49 Napisano 24 Czerwiec 2015 Autor Napisano 24 Czerwiec 2015 Koledzy nikt nie podejmie się wydatkowania? Ustalilem że to napewno tkz palcowka ale nie wiem jak długo cegłę robiono ręcznie.
Pytanie
siwy_49
Witam. Rozbieram stary dom który został zbudowany na początku lat 60 z cegły która została przywieziona z odgruzowywania Wrocławia. Natrafiłem na dużą ilość takiej cegły. Proszę o identyfikację i dotowanie. Pozdrawiam siwy
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.