sain7y Napisano 21 Czerwiec 2015 Autor Napisano 21 Czerwiec 2015 Czołem forumowicze, proszę o pomoc w id, nie mogę sobie z tym poradzić. Znalezione w okopach. Ma kształt delikatnie łukowaty, z tyłu bicie jakby dwie krzyżujące się ósemki w okręgu. Na obu bokach 3 wypukłe kreski.
sain7y Napisano 21 Czerwiec 2015 Autor Napisano 21 Czerwiec 2015 vis1939 dziękuję, rozwiałeś moje wątpliwości
sain7y Napisano 21 Czerwiec 2015 Autor Napisano 21 Czerwiec 2015 Czołem forumowicze, proszę o pomoc w id, nie mogę sobie z tym poradzić. Znalezione w okopach. Ma kształt delikatnie łukowaty, z tyłu bicie jakby dwie krzyżujące się ósemki w okręgu. Na obu bokach 3 wypukłe kreski.
sain7y Napisano 21 Czerwiec 2015 Autor Napisano 21 Czerwiec 2015 dziękuję bardzo, źle szukałem. myślałem że to jakaś belka, część odznaczenia :) miłego wieczoru życzę
Pytanie
sain7y
Czołem forumowicze, proszę o pomoc w id, nie mogę sobie z tym poradzić. Znalezione w okopach. Ma kształt delikatnie łukowaty, z tyłu bicie jakby dwie krzyżujące się ósemki w okręgu. Na obu bokach 3 wypukłe kreski.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.